Testat – Astrid och Apornas Julsk*nka

skinka2

Jag var oerhört nyfiken på att få smaka denna julskinka!
Under de drygt 9 år sedan jag åt kött senast har jag inte alls saknat detta tillbehör på julbordet men däremot har jag ibland saknat, hur ska jag förklara, upplägget/ordningen när man äter, att äta liknande kalla rätter när resten av familjen gör det och liknande varma när de gör det.

I sin förpackning såg biten inte så vansinnigt spännande ut, tråkig färg och ett ”maskintillverkat” utseende. Som tur var doftade den gott.
Efter en stund inne i ugnen började en god doft sprida sig i köket och utseendet på den såg alltmer aptitligt ut. Väl färdig längtade jag verkligen efter att få smaka den!

Skivad och lagd på ett fint fat tillsammans med lite grönt och en ”kolrots-skinka” bredvid passade den fint in på årets julbord och visade sig smaka riktigt gott!
Jag gillade både konsistens, doft och som sagt utseende och smak.
(Lite reservation för att det kändes snudd på FÖR skink-likt. Vilket inte pojkvännen som äter kött tyckte men jag som glömt bort hur det smakar får ibland för mig att såna här ”kött-kopior” smakar väldigt likt.)

Priset på sk*nkan, 75 kronor, det är möjligt att det är dyrt men så känner inte jag. Det är jul en gång om året och med tanke på att den var så god och det roliga med att få tillaga och äta denna nya produkt gjorde den värd varenda krona.

Var god förresten – jag har fortfarande kvar av den!  :)
Får se vad jag hittar på med resten av biten.

Betyg: 5/5

Bilder från tillagningen här.

2 reaktioner på ”Testat – Astrid och Apornas Julsk*nka

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s