Åt falafelburgare till max!

logo_max

I de stora hamburgerkedjornas menyer brukar vi grönisar knappast kunna välja och vraka. Ett (lakto-ovo)vegetariskt alternativ finns det på sin höjd i regel. Plus en fiskburgare om man äter det.
Men nu har MAX gått ett steg längre och även lanserat falafel-menyer! Man kan äta dem som motsvarande nuggets med dipsås eller som en falafelburgare. Jag åt falafelburgaren häromdagen och njöt i fulla drag av den!
Den är som ”en vanlig” hamburgare fast med några platta falaflar i den istället för en hel burgare. (Tillplattade så de inte ska ramla ur får man förmoda.) Grönsaker och vit och röd sås i. Den röda såsen är stark så gillar man inte det eller om barn ska äta bör man be om en burgare utan röd sås. Det kändes som att hettan satt i den röda såsen i alla fall, fråga för säkerhets skull.

Jag hittar tyvärr ingen info om falafeln-satsningen på MAX hemsida, inte heller några bilder. Jag vet dock att den inte finns på alla deras restauranger för jag saknade den på Vasagatan i Stockholm igår. Jag åt den på MAX i Vårby i Stockholm.

Men som sagt, den var mycket god och jag rekomenderar den verkligen. Det känns också roligt och viktigt att uppmärksamma och gynna restauranger och butiker för deras gröna satsningar. Så att de vågar göra fler sådana framöver! Jag skrev ett mail till MAX idag och tackade för falafeln. De ska veta att vi grönisar finns här ute och att vi är hungriga! :)

 
MAX hemsida.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s