Hemma-hamburgare

Kan inte äta hamburgare på MAX bara, man måste ju komponera ihop sådana hemma ibland också.

gronsaksburgare

Provade Hälsans Köks grönsaksburgare idag. Jag gillar Hälsans Köks produkter men hade trots det inga höga förväntningar på just dem. Varför vet jag inte riktigt… Men tji fick jag, det blev en riktigt smaskig middag!

Gjorde en röra (typ guacamole) av avocado, salsa, lätt-kesella, vitlök, citron, salt och peppar som jag mixade. Tomat, gurka, lök och isbergssallad skivades. Grillade burgarna och byggde sen ihop mina skapelser vilka blev väldans höga och lite svårätna men ack så goda. :)

hamburgare

hamburgare2

6 reaktioner på ”Hemma-hamburgare

  1. Likmask: Oj det kan inte ha varit en rolig upplevelse! Nu provade jag iofs dem inte i sig själva så att säga utan bara i min burgare och tillsammans med resten smakade det då mycket bra. T.o.m. pojkvännen, som inte är veggo utan äter allt, tyckte att det smakade bra och åt med god aptit.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s