Skärgårdsvistelse

Jag är hemma igen efter några härliga dagar på Nåttarö i Stockholms skärgård. Utöver det hann jag med en tripp till Halmstad. Nu ser jag fram emot att bara vara hemma, för det är skönt att slippa leva med sina tillhörigheter i väskor…

På Nåttarös krog brukar de ha en vegetarisk varmrätt på menyn, men inte i år så jag fick be dem göra en. Makaroner med grönsakssås var vad jag fick. Inte så himla spännande och ganska smaklöst, men med salt och peppar så slank maten ner. Så här såg det ut:

nattaromiddag

I övrigt har jag inte så mycket mataktigt att berätta eller visa. Nu får jag återgå till att laga min egen mat här hemma och skriva om. :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s