Kryddar min tillvaro

kryddor

I köksfönstret har jag alltid några krukor med färska kryddor. Basilika, rosmarin, timjan, oregano och persilja oftast. Tråkigt nog är det bara basilika jag brukar lyckas riktigt bra med, som växer så det knakar och inte blir ful och torr alldeles för fort. Rosmarin har gått bra ibland också.

Igår fick de flesta kryddplantorna flytta ut i trädgården istället, får se om de trivs bättre där. Så numera har jag extra gott om plats för basilika i fönstret. För även om de växer fort så är vi ibland snabbare än dem här hemma i köket och så står man där utan goda gröna blad helt plötsligt. Så minst två basilikor i köksfönstret hemma – det är min rekommendation. :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s