Skinkmacka någon?

Eller tycker ni som jag att en fruktsallad på melon, blåbär och röda vinbär till frukost är mycket godare och fräschare? Dessutom ackompanjerad av ett glas hemmagjord svartvinbärsjuice. Givetvis serverad i vinglas. (Hey, vi lever bara en gång! Njut så snart det ges tillfälle! :))

Sommaren är tillbaka! Idag har vi sol här hemma igen, (den var mestadels någon annanstans igår). Frukost i solen på altanen är snart inget jag kan njuta av varje dag direkt, men än så länge ges chanser! :)

fruktsalladfrukost

En reaktion på ”Skinkmacka någon?

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s