Äntligen Jonsborg i Göteborg!

grill

 
Surfar man runt ett tag på olika veggisars bloggar så lär man så småningom stöta på ett inlägg som handlar om Grillköket Jonsborg på Kungsportsavenyn i Göteborg. Det var så jag upptäckte dem en gång i tiden.
Jonsborg är ett gatukök som utöver ”traditionella” gatuköksrätter även har mycket veganskt på menyn.

Men eftersom jag sällan åker ända till Göteborg har det inte blivit av att besöka dem hur gärna jag än velat. Förens i fredags! Då fick jag äntligen äta på Jonsborg och uppleva känslan av att ha svårt att välja i menyn på ett gatukök. Dvs ha för mycket att välja mellan!

Efter en stunds ambivalens bestämde jag mig för en 150-grams Giant-burgare med bröd. Sen tog jag med den till mitt hotellrum och njöt.
För njöt det gjorde jag!
Och nu är jag lite deppig för att jag inte kan prova övriga rätter på menyn.

Ett besök på Jonsborg rekommenderas för dig som vill äta veganska hamburgare! (Och resten av rätterna är säkerligen väl värda ett besök de med!)

Menyn ser ut så här än idag tror jag (inte mitt foto).

Och så här såg min Giantburgare ut:

giant

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s