Färdig soppa + bruschetta

Efter en tuff vecka på jobbet så hade varken jag eller pojkvännen någon större mängd energi efter dagens arbete. Så vi slet till oss första bästa soppa på ICA på vägen hem. Inte särskilt miljövänligt med färdig soppa på påse men ibland blir det som det blir…

Till svampsoppan (som visade sig smaka ok, fast jag hade önskat den var krämigare) gjorde vi bruschetta. Hade en kryddmix hemma för det som skulle ”gotta till sig” i varmt vatten och därefter blandas med olja. Utöver det pressade jag i ett par vitlöksklyftor, saltade och pepprade. Blandade röran med hackade tomater och la på rostat bröd. Bruschettan smakade ok men med kryddmixen nådde den inte samma nivå som med färska kryddor.

soppasoppaobruschetta

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s