Korv & makaroner

Min pappa är inte så bra på att laga mat. Han skulle nog kunna vara det om han ville men intresset finns inte riktigt där… Under min uppväxttid, de gånger mamma inte var hemma och lagade mat till oss och det var upp till pappa att få mat på bordet, så var det samma meny varje gång – idealmakaroner med stekt falukorv och ketchup. För det var det enda min pappa gjorde i matväg (säkert ännu idag när mamma är på rymmen). Men gissa om han gjorde det bra! Ingen lagar det så gott som han!

Nu är det mer än 10 år sedan jag avnjöt hans paradrätt, eftersom jag inte äter falukorv längre. Men minnena lever kvar och idag var det nästan som att jag fick återuppleva dem igen!

Hittade en korv på Goodstore för ett tag sedan, Polony från Fry’s, som jag lagade till idag. Skivade och stekte och åt med idealmakaroner och ketchup. Precis som förr.
Känslan var densamma som för 10 år sedan och jag njöt i fulla drag av maten!
Korven kommer jag att köpa igen. Den var både god och hade bra konsistens. Men kanske tar jag med den till pappsen nästa gång och ber honom steka på den åt mig. Precis som förr alltså.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s