Vart tog jag vägen?

Övertidsarbete i mängder sen årsskiftet och krasslighet har gjort att jag inte skrivit här på ett tag. Har inte ens haft något att skriva om egentligen, även om jag hade kunnat, för matlagning är inget jag ägnat mig mycket åt under denna tid.
 
Just nu sitter jag hemma i soffan och lider. Med magsjuka. (Matförgiftning eller kräksjuka, jag vet inte riktigt.) Är inte direkt kaxig nu kan jag säga, usch vad det är hemskt! Undrar vem som uppfann magsjuka och framförallt VARFÖR?!?

Men så småningom står jag nog vid grytorna igen. Och berättar om det här i bloggen. :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s