En smoothie framför brasan

Frostade av frysen häromdagen. Upptäckte då att jag hamstrat… Frysta bär och frukter lider vi ingen brist på här hemma uppenbarligen. Så nu får det lov att bli en smoothie om dagen tills vi kommit ner till mer normala mängder av de färgglada härligheterna. Men vad gör väl det, det är ju så gott! Dessutom är vi krassliga både kärleken och jag och är hemma från jobbet, så lite vitaminer gör oss båda gott.

Vitaminer + mys. Mys behöver man också när man är sjuk. Pojkvännens föräldrar var här i förmiddags och lämnade pussel, enligt vår beställning. Så ikväll blir det pusslande och mumsande på det sista av saffranspannkakan jag gjorde häromdagen. :)
Nu ska jag dricka upp dagens smoothie här framför brasan (= mys!) sen är det dags att börja förbereda middagen, det blir quorn idag och den ska få ligga i marinad en stund.

Dagens smoothie – naturell yoghurt, hallon, mango, linfrön och honung.

Mys! :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s