Fåglarna har oxå fått lunch förstås

Inte bara jag har fått mat idag utan givetvis också fåglarna.
De äter oss ur huset de små sötnosarna. Små frön, större frön, talgbollar och jordnötssmör – allt går åt i en hisnande takt! Vi hinner knappt fylla på innan det börjar sina på de olika fågelrestaurangerna i trädgården.

Jag ville inte störa de små liven mer än nödvändigt idag så bilderna är tagna med full zoom genom vardagsrumsfönstret… så ingen vidare kvalitet tyvärr, men vill ändå lägga upp dem för de är ju så söta pippina. :)
Ska försöka fånga Hackis på bild någon dag åt er. Han eller hon är en hackspett och en trogen gäst sedan ett par år tillbaka och älskar att äta upp-och-ned!

3 reaktioner på ”Fåglarna har oxå fått lunch förstås

  1. Så fint det var med flera matholkar.

    Grymt imponerad av din broccoli i inlägget nedan. Vi lyckades få fram en del i somras, men inte så stora och fina. Men det var första provåret, skyller på det.. :)

  2. Hanna: Eller hur! Vi kan sitta långa stunder här hemma och bara titta på fåglarna som flyger fram och tillbaka och äter. Det är som sovande katter, också en sån där sak som är svår att slita ögonen från. :)

    eaniegreenie: Tack. Vi har ett ställe till med mat som inte syns på bilderna.Vore det upp till mig skulle jag köpa ännu fler, men pojkvännen har sagt att det räcker nu haha. Och det kanske är bäst, vill ju inte att pippina ska äta ihjäl sig… om de nu kan det…?
    Det lustiga var att de största broccolistånden kom när jag gett upp hoppet som sådana fina! Så strunta i växten så blir det säkert bra. ;-)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s