Gulasch av kryddmix

Snabblagad middag blev det idag – Gulasch av kryddmix från Santa Maria. Den har vi gjort några gånger, varierande med olika typer av quorn och soja, idag använde vi mörka quornstrimlor. (Favoriten är nog grytbitarna från Hälsans Kök, de suger åt sig smaken bättre.)

En annan god kryddmix från Santa Maria som vi använt ett par gånger är Bifteki.
Säga vad man vill om sådana här genvägar, men trötta eller stressiga kvällar tycker jag att de kan vara helt ok. En god idé dock är att ta en titt på innehållsförteckningarna på dem innan köp, med tanke på sockermängd, saltmängd, animaliska tillsatser mm. Det kan gömma sig både det ena och det andra i de små påsarna…

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s