Krasslig-mat

Jag är krasslig och hemma från jobbet och det är väl inte sådär jätteupplyftande… blir lätt lite långtråkigt. Det som däremot är positivt i situationen är att när man är småkrasslig (och alltså har matlusten kvar) då får man äta vad precis man vill! :)
Och det jag var allra mest sugen på till lunch idag var…. (trumvirvel)… Vita bönor i tomatsås med stekt korv! Och ketchup förstås. Precis som jag ätit sååå många gånger förr. Det var nämligen en av mina absoluta favoriträtter under hela min barndom och en bra bit in i vuxen ålder. Fast under mina första 25 år var det ”riktig” korv som gällde. Vilken tur att Fry´s gör en korv som fungerar till mina bönor nu. :)

5 reaktioner på ”Krasslig-mat

  1. Å, den där korven har jag hört talas om och velat testa jättelänge, men tyvärr inte hittat i butik ännu. Nu blev jag ännu mer sugen, får kanske ge mig ut på jakt igen i helgen.

  2. Ida: Länge hittade jag den bara på Goodstore i Stockholm men nu senast köpte jag den på ICA Maxi! Tror jag… hmm nu blir jag osäker… Hos en av de stora kedjorna var det i alla fall…

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s