Kvällsmys med glögg och tryffel

Min kära sambo tog en skidtur på kvällskvisten och som den perfekta flickvän jag är så välkomnade jag honom hem med nygjorda tryfflar och glögg.
Visserligen alkoholfri glögg och visserligen tryfflar av mörk choklad vilket han tycker är alldeles för starkt, men ändå! ;)

Glöggen, (som jag hellre skulle kalla typ ”varm dryck”, för så glögg-aktig är den inte tycker jag), upptäckte jag häromdagen när jag tittade igenom Allt om Mat´s glöggtest 2010 där den blev testvinnare. Äppelglögg heter den kort och gott och finns att köpa på Systembolaget för 24 kronor.
Som sagt, inte så ”glöggig” men en mycket god varm dryck är det fastställde vi båda ikväll under provsmakningen.

Tryfflarna, som är veganska, gjorde jag idag. Det är så busenkelt att t.o.m. en sjukling som jag orkar med det. Goda blev de också. Recept kommer i morgon.

Nu säger jag god natt för idag. Och tack alla läsare! Tack för att ni idag satt nytt rekord i antalet sidvisningar på en dag här på bloggen! Det tidigare rekordet var från augusti 2009 så det känns riktigt roligt! :)

En reaktion på ”Kvällsmys med glögg och tryffel

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s