Middag till mig

Pojkvännen och jag skrapar skraplotter. Varannan gång säger en lott åt pojkvännen att göra något för mig och varannan gång får jag uppgiften att göra något för honom. När man har skrapat har man en tid på sig att genomföra uppgiften, vi utför den inte samma dag som vi skrapat.
Idag var det min tur att bli lite bortskämd, jag hade glädjen att bli bjuden på middag här hemma. Vad härligt det är att bara få sätta sig vid ett dukat bord och blir serverad!

Dansk sjömansbiff överraskade han mig med, lagad ungefär efter detta recept men med vegetarisk färs och vegetarisk buljong istället. Inte alls tokigt tyckte vi båda men rätten behöver en annan (kraftigare) kryddning när man gör om den till veggo rakt av, kom vi fram till, så min kära ber att få återkomma när han experimenterat lite.

Under tiden jag väntade på min uppvaktning så blandade jag ihop min egen variant av Rocky Road-godis. Recept kommer i morgon!

Spendrups julöl var måltidsdrycken idag.

Äntligen känner vi julstämning, så lite julinspirerade servetter togs fram ur gömmorna.

Tomten och röda lyktorna ger julstämning oxå förstås. :)

Den danska sjömansbiffen är klar att ätas.

Men vad blev då min uppgift till nästa gång undrar kanske någon? Jo…

Skrapa skrapa skrapa…

Sova utomhus!

Men nu kommer jag tyvärr att vara tråkig – vi kommer inte att sova utomhus just denna gång. Inte för att vi har något emot att sova ute (tvärtom!) men av olika orsaker. Men någonting kommer jag att hitta på att göra utomhus! Sova kan vi ju alltid göra på vardagsrumsgolvet framför kaminen sedan… mmm tål att funderas på detta.
Någon form av mat och/eller dryck lär väl vara inkluderat så ni får väl höra vad det blev så småningom. :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s