Roligt att se ICA!

På ICA Kvantum i Liljeholmen (Stockholmsområdet) har de en mycket fin avdelning med färdigmat, delikatesser, chokladpraliner mm. Jag har åkt dit på min lunch några gånger och köpt mig något att äta. Mycket säljs i lösvikt för 12,90 kr hektot, exempelvis en bulgursallad med halloumi som jag tycker är väldans god.

Fast roligast av allt i denna finfina disk är nog de chili- och ingefärsmarinerade tzayspetten som säljs styckvis.
Jag blir så glad när jag ser sånt! Att det tänks på oss som vill äta annat än kött, att det vegetariska får synas och i det här fallet dessutom placerats längst fram närmast kunden. Kanske vågar till och med inbitna köttätare prova ett tzayspett till lunch en vacker dag?

Två spett åt jag nu i veckan och de smakade riktigt bra.

Tack ICA Liljeholmen, bra jobbat!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s