Fjärilsskål

Mateus tillverkar väldigt fin keramik. Jag tittar ofta på deras produkter men köper sällan. Dels för att de kostar ganska så mycket och dels för att jag måste hejda mig… vi börjar få ont om plats i skåpen här hemma. Men den nya fjärilsskålen kunde jag helt enkelt inte motstå, jag föll pladask för den!

Pojkvännen fick välja färg, (det gäller att få dem att känna sig delaktiga i inköpen, så gnäller de inte så mycket över att man shoppar), och det blev grön. Det var en av de färger jag ville ha så det gick ju bra hehe.

 

Lördagsgodis blev första användningsområdet.

2 reaktioner på ”Fjärilsskål

  1. Hej! Jättefin skål. Jag har letat efter en bild just på den gröna varianten och så hittade jag dina fina foton. Jag hoppas att det är okej att jag lånar dem med en länkning hit? Vänliga hälsningar Maja

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s