Sen senast

Dagarna går och de går fort! Det är inte alltid jag hinner med att blogga som jag önskar att jag hann.
Efter en sväng på stan i går kväll så tar vi det väldigt lugnt på hemmaplan idag. Med datorn i knät så tänkte jag lägga upp några bilder på lite av det som hänt i kväll och sen jag skrev senast. Nästa gång vi hörs är i morgon och då är det dags för lottdragning. :)

I väntan på kvällens middag…

… som var färsk pasta med tomat- och champinjonsås.

Kvällens vin, ett Zinfandel.

Ljuslyktor i massor har vi tänt, jag älskar ljuslyktor! Lila och grönt är favoriter just nu.

En plåt muffins med fyra olika smaker gjorde jag en dag.

I fyra sorters formar.

Vi har ätit årets första utomhus-korv-med-bröd. En liten del av altanen blev äntligen snöfri!

Första gången av många i år.

3 reaktioner på ”Sen senast

  1. Lovisa: Jag minns tyvärr inte riktigt hur det röda vinet var… Det jag däremot minns är att det vi drack igår var mycket gott! Det var alla vi fyra som drack helt överens om. Ett Merlot från USA, ”Fetzer” heter det. 89 kronor på bolaget. Rekommenderas!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s