Dublin

Förra helgen spenderade jag i Dublin. En väldigt trevlig stad tycker jag och detta var mitt tredje besök där.
Bästa väninnan och jag tänkte varken på träning, GI, Viktväktar-points eller detox utan sunkade till oss rejält under de fyra dygnen vi var där. Det är så lätt att hamna på en pub och beställa in en öl och lite pommes frites… Alldeles för lätt… :)
Jag gick upp över ett kilo under dessa dagar… inte bra…

Det får lov att bli lite ordning och reda på kosten igen nu när vi är hemma i vardagen i Sverige igen. Men minnen, ack minnen så kära, här kommer några av dem i form av en orgie i Dublin-flott och alkohol haha!

Första lunchen intogs på puben Temple Bar (ligger mitt i Temple Bar-området). Sandwiches med öl. Tonfisk och majonäs för min del, jag äter fisk ibland.

Nachotallrik på Hard Rock Café. Inte så irländskt men sååå gott! Och sååå onyttigt!!

Middag på italiensk restaurang. Jag valde en spenat- och ricottafylld pasta med salviasås.

Under en rundvandring på Jameson-destilleriet fick vi dricka den första whiskeyn vi någonsin gillat – blandad med tranbärsjuice så slank den ned ganska så fint. (Ren whiskey = usch om du frågar mig.) Med Sprite (bakom på bilden) var det dock ingen höjdare.

Burgare på gbk – åååh så gott!! Gå absolut dit om ni åker till Dublin. De har flera spännande veggoburgare på menyn. På min var det portobellosvamp och sötpotatis mm.  Här kan ni läsa vad jag skrev om stället efter förra besöket.

Vi provade Heinekens extra kalla öl, kyld till noll grader. Den höll sig kall jättelänge! Men gick ändå att dricka hela tiden.

2 reaktioner på ”Dublin

  1. Ser härligt ut! Har aldrig varit i Dublin, men Londonderry på Nordirland. Kommer ihåg att det var himla mysigt med :-)
    Låter som att ni hade en härlig paus :-)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s