Glad midsommar (med mango)!

Det är tur att sprit har lång hållbarhet. Jag är nämligen en sån som älskar att köpa mig en flaska när jag är ute och reser. Att dricka det däremot, det är jag sämre på… Flaskorna har en tendens att stå oöppnade en ganska så lång tid här hemma. Men förra helgen fick jag ändan ur vagnen och öppnade äntligen Bacardi Razz-flaskan och blandade till en varsin drink. (Tror jag köpte den i Tallin… minnet sviker allt oftare så här på ålderns höst haha!)

Idag var det dags för ännu en flaska – Absolut Mango. (Den har jag ingen aning om vart och när jag köpte…)
Med inspiration från Salt & Peppar så avnjuter vi nu en härligt frisk drink med sommarfeeling!

Glad midsommar önskar jag er alla!

Absolut Mango, is, fryst mango, Sprite.

En reaktion på ”Glad midsommar (med mango)!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s