Föreslå ett tema! :-)

Jag vill ha inspiration… Känner att matlagandet rullar på i gamla hjulspår och jag har varenda dag svårt att komma på vad jag ska laga till.
Tänkte därför ha en temavecka nästa vecka. En vecka då jag några gånger lagar något utifrån ett tema som ni valt. Så att jag blir tvungen att leta reda på nya recept eller improvisera fram nya.

Så kom med förslag nu! Nedan är några idéer, men du behöver inte hålla dig till just dem. Det funkar med det allra mesta. (Dock inte oliver – kan omöjligt få ner en endaste oliv haha!

Väntar med spänning på era förslag. Och på min återvunna köks-motivation. :)

3 reaktioner på ”Föreslå ett tema! :-)

 1. Bra att du inte lagar med oliver – det gillar jag inte heller :-)

  Varför inte något typ som
  Nyttigt men som maskeras som onyttigt – lever med en man som inte är förtjust i att laga nyttig mat. Säger man nyttigt så suckar han och säger att allt blir godare med vanlig grädde – visst det blir det men det funkar inte att äta vanlig grädde jämt. Så kommer du på något bra som man kan laga som verkar onyttigt så är det ett bra tema :-)

  Italienskt annars? Alltid en favvo :-)

  Behöver lite vegoinspiration :-)
  Kram

 2. Forstar helt och hallet…har haft lite idè torka pa sistonde men borjar komma igang igen, kul alternativ med tema vecka:)
  Nu nar sommaren ar har ar det kul att sperimentera kalla och frasha sallader…kanske kan du prova pa en italiensk pasta sallad…hitta pa din egna variant eller kanske en svensk variant utav den italienska:))

 3. jag är ny läsare på din blogg och du har inspirerat mig senaste veckorna. Nu har jag sommarlov och massor av tid att laga mat. Tycker du borde köra, sommarmat, blanda kallt och varmt. Sådant man kan ta med till strandendagen efter :D

  hej svejs! //Emelie

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s