Schyssta magazines

Pojkvännen överraskade mig för ett tag sedan med tidningen ”Vegetarian Living”, vilken jag inte läst tidigare. Gissa om jag blev glad!
Det är en engelsk tidning med lakto-ovo-vegetariska recept och massor med härlig inspiration. 85 kronor kostade den på Press Stop i Stockholm.

Varför nöja sig med en tidning, hur trevlig den än är?, tänkte jag igår och struttade iväg till Press Stop för att leta efter en till trevlig tidning. 79 kronor senare kom jag ut från butiken med ett exemplar av tidningen ”Vegetarian”. Även den med lakto-ovo-veggomat och engelsk. Och härligt inspirerande!

Båda tidningarna skriver recepten med gram och milliliter så omvandlingstabell behövs inte. Stooor fördel tycker jag.

Blir sugen på nästan allt i tidningarna! :)

Quorn och andra leverantörer är nu avslöjade – de har många fler produkter i sitt sortiment än vad som finns här i lilla Sverige! Reklamen är riktigt rolig att titta på i detta fallet.

4 reaktioner på ”Schyssta magazines

  1. Nej, vilka superbra tidningar!!! Och jag som lovat mig själv att inte köpa någon nu på ett tag i ett försök att spara pengar = HA! Måste ju ha de där ju <3 Och quornfiskpinnar? Jag vet inte om jag blir sugen eller vill springa så långt bort som möjligt ;)

  2. Alexandra: Glöm det där med att spara pengar, dessa tidningar måste man ju bara ha! :-)
    Jag har hittills provat ALLA quornprodukter jag sett och det lär jag fortsätta med. :-)

  3. Åh, dom tidningarna hade jag velat ha tag på.. :D Synd att man bor i en sådan liten stad :( Hittade den ena på nätet, men det är ju inte riktigt samma sak, orkar inte riktigt bläddra runt där utan det är roligare och mysigare att bläddra i en tidning ^^, Den andra hittar jag inte alls. Får väl försöka hitta dom i denna lilla hålan, eller kanske i någon närliggande om man åker iväg någon gång :D

  4. Hanna: Jag håller med, att bläddra i en riktig tidning slår nät-läsande med hästlängder.
    Tycker du att det är värt portot så kan jag köpa och skicka dem till dig.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s