Äntligen!

Äntligen semester! :-)

Firade in den efter dagens arbete genom en enkel middag på det vegetariska matcaféet Legumés, en av mina favorit-matställen. De verkar ha bytt ägare? Eller så var det sommarvikarier? Eller så har de bara gjort förändringar i recepten? En del saker var bättre än förr, en del inte lika bra… Hur som helst kommer jag fortsätta att gå dit för så pass bra är det fortfarande.

Väl hemma la jag mig i en solsäng på altanen med en inredningstidning, en liten skål bigarråer och ett glas vitt. Åh så gott med bigarråer, som godis! :-)
Somnade som en stock i kvällssolen så snart tidningen var utläst. Skönt. Nu är jag redo för några veckors ledighet!

2 reaktioner på ”Äntligen!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s