Semesterns första frukost

De bästa dagarna för mig under en semester det är de som jag kan göra vad jag vill, när jag vill. När ingenting finns inskrivet i kalendern. Då händer det ofta, som idag, att jag kliver upp ur sängen, tar på mig stövlarna och går ut på tomten och plockar blåbär. Bara precis så mycket att det är lagom till frukostyoghurten.
Sen pressar jag mig ett par tre apelsiner. Jag älskar egenpressad apelsinjuice! Citruspressen är en av de mest använda köksprylarna vi har här hemma, superbra är den!

Till frukost i morse blev det i alla fall turkisk yoghurt med hemmagjord müsli och blåbär. Pressad apelsin och bigarråer.
Nu blir det ett löppass i elljusspåret. O underbara semester vad du är välkommen!

En reaktion på ”Semesterns första frukost

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s