Goda pizzor

Igår åt jag på en av mina favorit-pizzerior, Ricardos som ligger i korsningen Timmermansgatan/Högbergsgatan i Stockholm.

Deras pizzor är härligt tunna och krispiga. Har mycket smak och påläggen känns mycket fräscha.

Valet igår föll på Di Gamberi med grillade grönsaker, färska tomater och mozzarella.
Sen rullade jag därifrån.

20110901-082553.jpg

5 reaktioner på ”Goda pizzor

  1. Vad spännande den ser ut! Problemet med pizzerior är att de ofta är lite oinspirerade när det kommer till vegetariska alternativ. En vegetariana brukar finnas, med paprika, lök, svamp och kronärtskocka om man har tur, men mer än så är det inte. Egentligen finns det ju SÅ många sätt att kombinera ihop en vegetarisk pizza! Som den här – mums =D

  2. Alexandra: På Ricardos har de flera spännande och riktigt goda vegetariska pizzor. Jag hoppas att du har möjlighet att besöka dem. Pizzerian i sig är inget speciell vad gäller inredning och så, det är en vanlig pizzeria. Lite fräschare än en del pizzerior kanske men det är ingen restaurang med alkoholrättigheter och så menar jag. Vi äter ofta lunch där med jobbet.

  3. Pingback: Ricardos meny |

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s