Ny sida – favoritrecepten

Jag har knåpat ihop en ny sida här på bloggen – Recept, favoriter heter den. Länk till sidan finns också i länk-listen ovan.
Det är en levande sida som uppdateras efterhand med våra favoritrecept här hemma. Recepten finns i det huvudsakliga receptregistret också (där finns alla bloggens recept) men det registret börjar bli så långt att även jag själv har svårt att hitta godbitarna.

Med ”godbitar” menar jag inte bara de allra godaste rätterna, bakverken och dryckerna utan det kan också vara recept som platsar där för att de t.ex. är snabblagade en mulen tisdagskväll när man kommer hem stressad och hungrig efter en lång arbetsdag.
Helt enkelt recept vi värdesätter extra mycket av en eller annan anledning, och som nu får en egen sida. För vår enkelhets skull och kanske också för din, om du har samma smak som min lilla familj. :)

En reaktion på ”Ny sida – favoritrecepten

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s