Sortering pågår

Jag sorterar recept, sådana där utrivna ur tidningar. De jag samlat på mig under den senaste tiden. OBS under den SENASTE TIDEN. Jag skulle behöva bli typ 200 år gammal för att hinna laga alla de recept jag har liggandes!

Högarna representerar de olika plastfickor innehållandes recept jag har i totalt fyra pärmar, plastfickor som var och en har ett tema (mer eller mindre vettiga och logiska…)

 • Soppor
 • Paj, Pizza, Omelett, Tortillias, Smörgåsar, Piroger, Crepes, Pannkakor
 • Pasta
 • Bönor, Linser, Ris, Couscous, Bulgur, Quinoa
 • Sallader
 • Grönsaker, Svamp
 • Potatis
 • Fisk, Skaldjur (vet inte hur jag tänkte när jag skapade den plastfickan för jag äter inte skaldjur)
 • ”Kött” (dvs recept där jag byter ut köttet mot quorn, soja eller liknande)
 • ”Kyckling” (dvs recept där jag byter ut kycklingen mot quorn, soja eller liknande)
 • Matbröd
 • Såser, Tillbehör, Tips
 • Desserter, kalla
 • Desserter
 • Desserter, varma
 • Bakverk, söta
 • Godis
 • Drycker
 • Frukost
 • Tilltugg
 • Jul
 • Ost (skapad idag eftersom jag blivit totalt galen i halloumi tydligen, av mängden sådana recept att döma)
Jag har mer recept än tid känns det som. Tidsoptimist har jag alltid varit, så även kring matlagning tydligen.
Men OM jag skulle laga alla recept och blogga om dem så skulle jag förmodligen ha världens största matblogg. :)

En reaktion på ”Sortering pågår

 1. Det är härligt med inspiration, även om det kan kännas lite överväldigande ibland! Jag brukar titta igenom de recept jag har sparade på datorn ibland och sucka lite ledset – så mycket att laga/baka, så lite tid! Låter som att du organiserat dina recept på ett toppenbra sätt – det är lite klurigt ibland, att veta vad man ska göra med allt! Ja, och så ser jag en pepsi max där på bordet – YAY! Jag är beroende av den :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s