Mat & dryck-minnen från 2011, del 1

Usch vilken ruskig regnig höstdag vi haft här idag! Jag har därför muntrat upp mig själv genom att titta på foton från våren och sommaren.
Har gjort några kollage av de mat- och dryck-relaterade bilderna. Det känns ibland som man bara äter och dricker haha, särskilt på semestern!
Här kommer den första delen, med minnen från Gotland, Nåttarö och Vilnius.2 reaktioner på ”Mat & dryck-minnen från 2011, del 1

  1. Ja, nu är det verkligen höst på riktigt, vad härligt att få ta del av dina fantastiska sommarbilder <3 Jag älskar saffranspannkaka, och de där glassarna i gamla stan var riktigt maffiga du, dit får jag ta mig nästa gång så jag också får smaska i mig en sådan! (Ja, eller nästa sommar då, det är lite kallt nu…), Vad goda de båda pastatallrikarna ser ut, MUMS!

  2. Pingback: Mat & dryck-minnen från 2011, del 2 «

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s