Hälsosam mat för mig

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag återkomma till vad som är hälsosam mat för mig.
Ni vill se mer hälsosamma recept, men eftersom synen på vad som är sådana skiljer från person till person, kanske de inte faller alla i smaken.
Kategorin ”Lite nyttigare” som jag använder mig av känns säkert underlig för en del. Nu när LCHF t.ex. är populärt hos många och jag sätter en lite-nyttigare-stämpel på en rätt med pasta…

För att klargöra min syn på detta har jag nu skapat sidan/fliken ”Hälsosamt”. Där försöker jag förklara.

Jag tror ändå, trots våra olikheter, att de flesta kan hitta något de gillar här på min blogg! Det är min förhoppning.

Vill också passa på att nämna att jag respekterar andra sorters ätande än mitt eget. LCHF, veganskt, grapefruktsdieter, Montignac-metoden, stenålderskostande – ja till och med köttätande kan jag respektera när jag är på det humöret! ;-)
Skämt åsido, ni förstår nog, alla är välkomna att läsa här. Diskussioner om våra olikheter vill vi inte ge oss in i utan Vego Inspira ska vara en glad och positiv blogg!

Så där, då har vi klargjort det. :)

2 reaktioner på ”Hälsosam mat för mig

  1. Jag är inne på precis samma spår som du, såg jag när jag läste igenom din lista, och jag som följer dig slaviskt är ALLTID lockad av det du trollar fram i köket! Det var nästan otäckt, det hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit listan! Fullkorn, vegetariskt (jag äter ju inte fisk heller), mjölkprodukter och massor av godsaker :)

  2. Det är så sant om det du skriver.
    Jag äter ju inte pasta och dyligt, mest för min knäppa mages skull och pga av det så ryker dom flesta kolhydrat stinna produkterna bort. Men jag respekterar fullt andras tycke och smak om saker och ting.
    Kram på dig och du har jobbat fram en kanon blogg…

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s