Omröstningen + hälsosamt

Jag har tittat igenom resultatet av ”omröstningen” gällande vad ni vill se mer av här i bloggen. (Det går för övrigt bra att svara på den fortfarande.)
Ni vill ha mer hälsosamma recept. Och rätterna ska gärna gå fort att laga till.

Att äta nyttigare nu efter helgernas alla utsvävningar passar oss bra också. Vet inte vad som hänt med min kära pojkvän men själv har jag gått upp två kilo sen lucia… Inte förvånande för det var ett medvetet val att släppa på tyglarna under denna tid, men nu är det dags för ett bättre leverne igen.
Så, JA – nu blir det några sundare veckor här på Vego Inspira!

Vad som räknas som hälsosamt skiljer ju dock från person till person. Det som känns bättre för mig uppfattas förmodligen inte som bra av alla.  Jag återkommer till vilken mat jag anser som nyttig och som får mig att må bra.

I samma inlägg som omröstningen nämnde jag också att vi ska planera våra måltider bättre. Inte alla dagar eller måltider, men några middagar i veckan. Alltför ofta undrar vi vad vi ska äta till middag medans vi går från jobbet till tågstationen. Det blir inte alltid dålig mat för det, men det känns så trist och stressigt. Och så blir det en massa småhandlande flera dagar i veckan vilket är slöseri med tid.
Matplaneringen ser du i sidokolumnen –> . 

Röstresultat just nu:

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s