Blog Award!

Anna som har den fina miljövänliga bloggen Annas gröna kök har tilldelat mig en award med motiveringen ”Du har en riktigt inspirerande blogg som jag gärna vill att fler hittar till och därför har jag gett dig en award”.
Bondjäntan, som också fick awarden, gjorde sedan i sin tur en länklista med ”goda förebilder av matbloggare” och där finns Vego Inspira med.

Jätteglad blir jag förstås och skickar härmed ett fång av kramar till både Anna och Bondjäntan! :)

Väljer att inte ge vidare awarden denna gång, är så kass på det… :(  Men det jag ska göra framöver är att bli bättre på att lägga up  bloggar jag rekommenderar på min länksida. En sida som idag inte alls är komplett.

Nu tycker jag att ni ska hälsa på hos Anna och Bondjäntan. Bloggar som hjälper oss till en hållbar livsstil kan vi inte få för många av!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s