Ny kompis i köket

Idag bar jag pojkvännen hem mitt senaste inköp, den skojiga saken ni kan se i filmen nedan!
Ni kommer garanterat att få läsa mer om den men inte idag. Nu ska jag nämligen fixa till lite middag åt oss här hemma. Det blir spaghetti med provencalsk färssås – mums!

2 reaktioner på ”Ny kompis i köket

  1. Ohh, den verkar bra! Har i hemlighet alltid drömt lite om att ha en sån där, men har alltid tyckt att dom verkar bökiga, med många och svårdiskade delar. Men den där verkar ju ganska liten och smidig! :)

    • Vet inte riktigt hur den är jämfört med de flesta andra juicemaskinerna… men den är tung och ganska stor tycker jag ändå. Fast jag var nog inställd på det så därför har jag inte tänkt på det så mycket.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s