Ny bloggare som bjuder på stroganoff

Äntligen har min bästa väninna Marie börjat mat-blogga! Som jag har väntat!

Snällt nog har hon lagt upp receptet på den quorn stroganoff hon brukar bjuda på och som jag tycker så mycket om. Så den svängde jag ihop till middag idag. Fast jag undrar om hon inte har i någon magisk ingrediens som hon hemlighåller för omvärlden? För riktigt lika god som när hon lagar den, det blev den inte. :)

Hälsa på henne på bloggen Spisat hos mig här. Och direktlänk till receptet på quorn stroganoff har du här.

4 reaktioner på ”Ny bloggare som bjuder på stroganoff

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s