Baka liten kaka

Bakar gör jag inte ofta, särskilt inte småkakor. Det beror förmodligen mest på att jag sällan blir sugen på kakor. Åtminstone inte i jämförelse med mycket annat som går att äta. Sen tror jag nog också någonstans att det är krångligt och tidskrävande. Vilket inte stämmer när man studerar det närmare.

Igår förvånade jag i alla fall mig själv och bakade chokladsnittar. Det var både roligt och enkelt och smakade ganska gott också. Dock inte utifrån det allra bästa chokladsnitts-receptet känner jag, så jag plitar inte ner det här. Däremot får ni se bildbevis på att jag faktiskt gjorde det. ;)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s