Nyttig sallad och galen glass

Var på en himla bra lunch med kollegorna häromdagen. Platsen för denna lunch var Liljeholmstorget (Söderort i Stockholm). Det specifika målet var mellanplanet i gallerian och närmare bestämt Galna Glassen!
Jag har köpt glass där en gång tidigare och bestämde mig för att släpa dit kollegorna så de fick prova också.

Galna glassen är en heltokig glassbar där de blandar din glass enligt ditt önskemål. Ja alla smaksättningar finns ju inte förstås men mååånga. Vad sägs om Oreos, Ahlgrens bilar, Turkisk peppar, Dubbelnougat, honung, Geisha, Avocado…? Och mycket mer förstås.

Första glassen jag köpte var lite crazy, med delicatoboll å en massa andra grejer. Denna var lite blygsammare – vaniljglass med lakritssås och hallon (inte geléhallon utan riktiga). En perfect match, så god!

Glassbaren finns även i Västerås och Halmstad. På deras hemsida kan man läsa och se mer.

Lite väl tokigt tyckte vi dock att det skulle vara att BARA äta glass till lunch, så vi åt lite mat först. På gallerians ”restaurangtorg” hittade jag en Hälsotallrik med halloumi som var riktigt riktigt god!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s