Bistro Voltaire

Dagens lunch intogs på Bistro Voltaire i Sickla Köpkvarter (Stockholm).
Chevre, spenat & sötpotatispaj serverad med sallad och örtfärskost.
Älskar det stället, det faller mig i smaken precis.

Utförligare utlåtande får ni inte just nu för nu är det dags att åka vidare – till SPA! :-)

20120311-150307.jpg

2 reaktioner på ”Bistro Voltaire

  1. Jag måste säga, jag är helt förtrollad av din blogg!!!! Skojar inte när jag säger att jag kollar här varje dag efter nya recept, och allt är så stilrent och lätthittat! Kan inte bli bättre. Synd bara att du inte har bilder på alla recept, allt ser så smaskens ut på dina bilder!

    • Tack snälla goa söta du! :)
      Jag ska försöka fortsätta på samma bra sätt och sträva efter att fota det allra mesta jag lagar. Tycker om att ha bilderna även för min egen skull, de hjälper minnet på traven när jag funderar på att laga rätter på nytt.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s