Nytt till köket

En av mina svagheter är prylar till köket. Köphysteri och överkonsumtion är ett stort problem i världen idag, jag är väl medveten om det. Jag försöker göra mycket gott för miljön, och gör det också. Men här går jag bet… Det finns så mycket fint, så många prakiska och bra saker! Här är några saker jag införskaffat under den senaste tiden.

En butik som är smått livsfarlig att besöka är Bruka Design. Jag älskar det mesta de gör och skulle kunna inreda hela mitt hem med deras saker! Men möbler har vi redan så jag får nöja mig med lite småsaker.
Exempelvis de här lavendelfärgade bordstabletterna. Lila är min favoritfärg så jag föll ju pladask för dem förstås. (Minns ej pris och hittar det inte på nätet.)

Kökshanddukar med samma typ av ränder fast i grått och vitt.

Frukostskålar var jag inte på jakt efter egentligen men när jag såg dessa så gick de inte att motstå! Pris 125:- styck.

Hjärtan-portionspajformar däremot har jag letat efter en längre tid. När jag hittade de här var den långa letan över, de är precis som jag vill ha dem! 95:- styck gav jag för dem.

På Cervera har jag köpt dessa iskubsformar för 49:- styck. De bästa jag haft någonsin! Den färgade delen i botten är mjuk och där trycker man upp kuberna. Man slipper bända, vrida och slå på formen för att få ut dem.

Jag har aldrig lyckats steka en fin pannkaka i hela mitt liv. Sätter nu allt mitt hopp till denna pannkakspanna som jag köpt på Cervera för 249:- (kampanjpris). En passande stekspade ökar hoppet ytterligare.

Den bakbordsduk från Tupperware som jag använder sedan flera år tillbaka är bra på många sätt, men den ligger inte still utan att ha en blöt handduk under sig. Knappt ens då faktiskt… Denna av silikon hoppas jag ska stanna där jag lägger den. 129:- på Cervera.

2 reaktioner på ”Nytt till köket

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s