Alpros nya sojayoghurtar

När jag och vänninan var i ett köpcentrum för ett par veckor sedan så hade vi sådan tur – de delade ut Alpros nya variant av blåbärsyoghurt gratis. Vi fick två förpackningar. Vardera!
Så med de två plus den naturella varianten som jag redan hade köpt så har jag nu provsmakat. Eller provsmakat är kanske ett opassande ord här, de tog slut på några få dagar. :)

Den naturella varianten var, som jag hade hoppats, rinnigare än den förra vilket jag gillade.
Jag kan förstå om alla inte tycker om (naturell) sojayoghurt, för den har en smak av… soja. Men personligen tycker jag om den som sagt. Och denna var mer ”naturell” än den tidigare varianten som jag kan minnas nu.

Blåbärsvarianten däremot smakade mycket blåbär, och jättegott! Vore det inte för mängden socker skulle jag vilja ha den till frukost och mellanmål flera gånger i veckan. De försvann fort de där två kan jag säga.

De är inte billiga tyvärr, men kan du så tycker jag gott du kan prova dem. Det är de värda.

 

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s