Det blev enchiladas…

För någon månad sedan skrev jag att jag köpt den nya tacofärsen från Hälsans Kök. Idag använde vi den. Jag improviserade ihop några enchiladas.
Det var inget fel på färsen utan den var helt ok både till smak och konsistens tycker jag. Det är möjligt att jag köper den igen, men det är ju så lätt att krydda själv så förmodligen köper jag naturell färs oftare.

Enchiladasarna blev det inget fel på heller men det var ingen kulinarisk höjdpunkt som jag känner att jag bara måste dela med mig av. Så jag skriver bara vad jag hade i och inte de exakta mängderna. Se det som inspiration. :)

Tortillabröden fyllde jag med en röra gjord på:

Färsen
Gul lök
Krossade tomater
Majs
Tacosås
Salt
Cayennepeppar

Såsen kokade jag ihop av:

Krossade tomater
Grädde
Pressad vitlök
Tacosås
Lantbuljong
Salt
Svartpeppar
Cayennepeppar
Chilipulver
Paprikapulver

Hällde såsen över de ihoprullade enchiladasarna, toppade med riven ost och gratinerade i 200° i ca 20 minuter.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s