Quorn Bolognesesås

Vi har provat den nya bolognesesåsen från Quorn. Det är en färdiglagad fryst sås som man värmer i mikron.
Spaghetti blev tillbehöret och även mozzarellaost, röd lök, sallad och riven parmesan.

Bolognesesåsen var lite väl försiktigt smaksatt tyckte vi, men det är kanske för att den ska passa hela familjen? Fast det är väl ingen större fara eftersom man kan krydda själv. Vilket vi gjorde plus att parmesanosten och rödlöken gav lite extra sting. Och då blev rätten helt ok!

Det blir ju en nyttigare sorts ”snabbmat” än hämtpizza kanske om man har brist på matlagningstid. Fast vi kommer fortsätta göra våra pastasåser på ”vanlig” quornfärs framöver. Det är trots allt väldigt snabbt och enkelt det med. Och billigare.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s