Vinnare i tävlingen

Förmodligen så är det tre personer som just nu väntar nyfiket på att få veta om de vann en påse Juliskum. För det var just tre stycken som var med och tävlade.
Tre tävlande – två vinster… Nää det går inte… jag skulle känna mig hemsk om jag gav pris till alla utom en…! Så, Johan, Helena och Anna – ni har vunnit en varsin godispåse! :)
Maila era adresser till mig på vegoinspira@gmail.com så att jag kan skicka tomtarna.

Men vilka två vann egentligen? Jo Peter blev mest sugen på Johans glass med små marshmallows och grovt riven vit choklad.
Själv föll jag pladask för Annas smaksättning limecurd, hackad vit choklad och hallon. För att lime är en av mina absoluta favoritsmaker!
Helenas förslag att smaksätta glassen med morotssås fick mig först att tänka Oj… det var en tokig glassmak… kan det verkligen vara gott… Men ju mer jag har tänkt på det, (jag menar morotskaka är ju jättegott!), ju godare låter det!

Så tack snälla Johan, Helena och Anna för ert deltagande i tävlingen! Tomtegubbar är ni värda och jag ska göra alla glassarna och dela med mig av resultatet sedan. :)

En reaktion på ”Vinnare i tävlingen

  1. Jag gjorde glassen med vit choklad och små marshmallows i helgen. Gästerna tyckte det var gott (och Alex), men jag blev inte riktigt nöjd med marshmallowsarna. Jaja.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s