Kokboks-läshörna, check!

Igår var det full rulle här hemma. Med tapetsering och inredande av läsrum. Ett läsrum inte minst för kokböcker, vilka jag älskar att bläddra i. Men kokböckerna har i många år stått i ett skåp med dörrar för. Jag vill ju se dem!
Vi har haft ett rum som mest har varit förvaring för saker vi inte vet vart vi ska göra av… och för att torka kläder i. Inte så värst inspirerande… Det rummet fick igår alltså se sig förvandlat till läsrum och kokboks-display. Lite pyssel återstår men jag är nöjd så här långt. :)

(Vart vi nu ska torka våra kläder och vart alla saker ska ta vägen – det problemet skjuter jag upp till i morgon. ;))

Rummet i går morse.

Rummet i morse. Älskar tapeten! Och i fåtöljen ska jag alltså sitta och bläddra i mina kokböcker och i schyssta magazines.

Tavellist för kokböcker, skänk för tidningar och ljuslyktor. Fast jag tror att ett tidningsställ kommer att inhandlas en vacker dag istället.

Lite tomt och kalt än så länge. Men det brukar inte vara några problem att ösa på med mer grejer, snarare tvärtom haha…!

Tavellisten rymmer inte så många böcker så jag får byta ut dem efter hand. Börjar med dessa, några av favoriterna.

6 reaktioner på ”Kokboks-läshörna, check!

  1. Åh har så länge velat ha ”vegetariskt”. Den går inte att beställa längre men jag håller alltid ögonen öppna på second hand-butiker och loppisar.

  2. När jag och min sambo flyttade ihop fickl vi köpa en bokhylla för att få plats emd alla våra kokböcker. Åh, vilken dundertapet! Var har du köpt den?

    • Tack! Jag tycker också att tapeten är väldans fin. :)
      Den är från Pip Studio och heter Birds in Paradise Red.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s