Under bloggtorkan…

Ett par veckors bloggtorka inträffade… och Canon-kameran fick vila den med. Men mobiltelefonen har jag burit med mig och i den kan man se vad jag pysslat med under denna tid. Ska vi ta oss en titt?

Som jag kort nämnde tidigare så var vi bjudna till ett par goda vänner på landet. De välkomnade oss med hembakt bröd, ostar, oliver, olivolja (att doppa brödet i), marinerade soltorkade tomater mm. Fantastiskt gott och till det fick vi i oss hela tre flaskor mousserande vin i solskenet i deras underbara trädgård! Blev så där lagom lulliga i eftermiddagssolen. :)

Till kvällen gjorde vår värdinna deg, vi skulle få hemagjord pizza tillagad på grillen! Mycket spännande tyckte vi som inte ätit det tidigare.

Värden själv stod för själva grillandet. Det gjorde han bra för ojojoj vad gott det var! Så gott att vi på väg hem från våra vänner köpte oss en sådan där pizzasten från Weber.

Våra vänner kan inte bara göra fantastiskt god mat, de dukar och fixar så fint att man knappt kan sluta titta på allt det fina.

Här är jag, hej hej!

Den fina dagen/kvällen/natten avslutades med en varsin öl inomhus, på tryggt avstånd från myggorna.

Dagen efter besökte vi Bergs slussar. Det är underhållande att titta på båtar/folk som slussar sig upp och ned, men vi slet oss ändå loss för en stunds fika…

… på ett ställe precis intill kanalen. Jag tog en glass som tyvärr inte var så god som jag hade hoppats. Men vad gör väl det? :)

Trots allt vi ätit dessa dagar blev vi hungriga igen… Burger King längs motorvägen på vägen hem fick sig ett besök. Gott på ett sätt men ändå ångrar vi oss varje gång vi ätit sånt här… Känner ni så också?

Desto roligare var det att besöka Saltå Kvarn i Järna! Det är det ju alltid, läs om tidigare besök här.

Denna gång fick vi med oss pastasås, torkade jordgubbar och juice hem.

Väl hemma efter dessa härliga dagar så var det dags att se efter blommorna som var jättetörstiga!

Och bara njuta av trädgården och sommaren. :)

Fortsättning följer…

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s