Nåttaröbesök

Vart tog sommaren vägen egentligen, det är ju redan slutet av augusti?! Vi har suttit ute på altanen och ätit middag 2-3 gånger på hela sommaren… Och knappt har vi lagat någon mat känns det som. Hur gick detta till? Har visserligen varit bortbjudna till familj och vänner en del och varit på resande fot också, men ändå… Märkligt är det. Men härligt har det varit med sommar hur som helst! Jag hoppas att ni alla haft en underbar sådan. :)

Fortsätter min tillbakablick på dessa månader. Här kommer några bilder från besöket på Nåttarö i Stockholms skärgård. Dit åker jag varje år tillsammans med Marie och hennes familj.
På ön är det lugnt och stilla och våra dagar fylls av promenader, korsords-lösande, pocketboks-läsande, solande, yatzy-spelande, god mat och goda drycker i trevligt sällskap och samtalande till sent in på natten.
Nåttarö Krog får sig alltid minst ett besök av oss. God mat, trevlig personal och fantastisk utsikt!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s