Mandelmjölk

Om mandelmjölk har jag läst många positiva omdömen. Utöver att den är hälsosam så ska smoothies gjorda med denna dryck tydligen smaka milkshake! Den är till och med den godaste ”mjölken” enligt någon. En sådan guldklimp kan man inte låta bli att testa kände jag.

Jag är egentligen inte så förtjust i mandel. Tar aldrig mandel i glöggen till jul ens. Och nej, att dricka mandelmjölken rakt upp och ner, det gick dessvärre inte för min del. Det smakade för mycket mandel.

Men smoothie då?
Mixade ihop en med banan, jordgubb och agavesirap som smaksättare och nu börjar vi snacka gott! Om det var extra goda bananer eller ovanligt fantastiska jordgubbar, eller om det faktiskt var mandeldrycken som gjorde det – det är jag inte 100 % säker på, men smoothien blev extra god! Det var något med den som jag inte riktigt kan sätta fingret på…

Det gör hur som helst att jag kommer att köpa mandelmjölk igen framöver. Hittar jag sen fler användningsområden än smoothies för den så är det ju en klar bonus förstås!

En reaktion på ”Mandelmjölk

  1. Mandelmjölk är en klar favorit! Upptäckte den nyss genom en provsmakar-labb i skolan (Läser till dietist…) Jag dricker den gärna som den är, ofta värmer jag den lite, blir jättegott. Ta i lite kakao å socker så blir det riktigt god chokladmjölk vettja :) Men smaken e ju som baken…smoothien förstår jag att du gillade också! Ha en skön helg! :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s