Övergiven blogg

Man kan tro att det är så, att bloggen är bortglömd och övergiven. Fast så är det inte!

Den främsta anledningen till att jag skrivit så sällan på sistone är fett. Semester-fett. Under den härliga goda sommaren la jag på mig några kilon och de arbetar jag nu bort. Det går långsamt framåt, sedan början av september har jag tappat tre kilo.

Mitt matliv blir ofta ensidigt när jag ”dietar”, jag tycker det är enklast så. Planering är a och o och då är storkok så bra! Att det innebär likadan mat flera mål i veckan, det gör mig inget utan jag ser bara fördelar med det. Det viktigaste för att det ska fungera bra för mig är att maten finns redo när det är dags att äta liksom. Men hur kul är det för er att läsa om?
Jag spenderar också mycket tid promenerandes och tränandes och sitter inte så mycket vid datorn.

Under helgerna brukar jag unna mig lite mer, men det blir oftast gamla favoriter och de finns redan här på bloggen. Några nya rätter har testats under de senaste veckorna men de flesta har inte blivit så bra… Så inget bloggande om dem.

Bloggen är alltså inte på något sätt nedlagd eller så. Jag är bara himla tråkig just nu känner jag. (Fast det är bra för mig!)
Det blir bättre fart här snart igen!

För mycket av sånt här i somras har orsakat bloggtorkan. ;)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s