Nyårsmeny

Ledsen för den totala bristen på nyårsinspiration från min sida… Men inte förens idag spikade vi morgondagens nyårsmeny. Vilken blir ganska så enkel, precis som kvällen i helhet. Vi firar hemma Peter och jag i lugn och ro.

Peters plan var att unna sig en köttbit till varmrätten vilket han inte gör alltför ofta. Väl på Coop nu i kväll så stod han vid köttdisken och rynkade på näsan och sa ”Nej…, jag äter samma som du.”
(Mycket bra val tycker jag förstås! :-)) Så så blir det och det blir marinerade quornfiléer. (Vår Coop har ett inte alltför spännande vego-utbud tyvärr… men jag gillar ju filéerna så det blir finemang även fast jag äter de ofta till vardags.)

Hur som helst, så här ser menyn ut. Recepten hamnar på bloggen om det blir gott!

Bruschetta med heta champinjoner

Marinerade quornfiléer serverade med en potatiskaka med smältlök och löksky

Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s