Picknick i kvällssolen

Har varit på picknick med min kompis Marie. Vi lyckades välja en av sommarens finaste och soligaste kvällar och gav oss ut till Djurgården i Stockholm. Packningen var betydligt lättare att bära hem än dit så jag drar slutsatsen att vi åt och drack en hel del godsaker under picknickens flera timmar! :)

Som vi brukar göra så tar båda med sig och båda äter av det smörgårdsbord som blir.
Marie bjöd på en sallad med bl. a. fetaost och vitlöksrostad färskpotatis. Lax- och citronspett, grön sparris, glutenfritt vitlöksbröd och jordgubbar. Allt tokigt gott!

Jag bidrog med halloumi- och squashrullar, hälften med färsk basilika i och andra hälften med soltorkad tomat. Tortillapizza med champinjoner, röd lök, soltorkad tomat, mozzarella och pinjenötter på. Sallad, röd pesto och fröknäcke. Och en hemmagjord mörk chokladkaka med nötter och tranbär.

Dryck denna kväll var ett vitt mousserande, ett rosévin och den vita Light as a Feather. Drack rosévarianten tidigare och denna vita smakade också bra. Bra med låg alkoholhalt när man som vi lätt dricker i bara farten så att säga när vi pratar pratar pratar och pratar!
Ett par liter vatten gick det också åt för det var en varm kväll som sagt! Härligt!

picknickcollage

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s