Det kom ett paket…

Det kom ett paket med posten… En fin påse närmare bestämt!

pase

I den fina påsen fanns Alpros nya mandeldryck med smak av mörk choklad!
Då jag älskar kombinationen banan-choklad så kände jag direkt att ”denna ska det bli banan-choklad-dryck av!” Sagt och gjort, en stor väl mogen banan mixades med mandelmjölk, ett par matskedar kesella och ett par teskedar raw kakao. Det blev väldans gott!

Jag provsmakade drycken som den är också. Tunn men ändå tjock… med en tydlig smak av mörk choklad. Inte sötsliskig utan, ja som mörk choklad, men inte för bitter. (Åh ibland känner jag mig urkass på att skriva recensioner.) Den är sötad med socker så nyttigare saker kan man väl dricka, men jag kommer utan tvekan att köpa den här ändå.

Läs om drycken här.
Tack Alpro för fint paket och fint innehåll! :)

bananchokladdryck

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s